«

»

Мистецтво теж може бути смачним

Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».

Карвінг в кулінарії – це фігурне різання по овочах і фруктах, яку зараз широко використовують кухаря самих різних ресторанів. Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».

Гарно оформлена страва – важливий елемент сучасного щоденного і святкового столу. Прикраси перетворюють навіть звичні блюда на диво, завжди радуючи дітей і дорослих. І фігурне різьблення овочів і фруктів в цьому чимала підмога.

Зараз жодна кулінарна виставка або кулінарне шоу не обходиться без демонстрації можливостей прикрашення столу різними різьбленими композиціями.

Сучасний карвінг – це прикраса страв і незвичайне оформлення столу.

У переддень жіночого свята освоїти карвінг молодь мала можливість у нашому навчальному закладі під час майстер-класу, організованому майстром виробничого навчання, який є справжнім професіоналом своєї справи з професії «Офіціант. Бармен» Сакевич Г.В. «Мистецтво теж може бути красивим».

Учні, оволодівши цим мистецтвом на гідному рівні, охоче демонстрували свою майстерність та навчали йому всіх бажаючих.

Навчайтеся, творіть і радуйте своїх близьких та друзів смачними, оригінально оформленими кулінарними шедеврами вдома та станьте успішними в професійній сфері!

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей

Новокаховський професійний електротехнічний ліцей