Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».
Карвінг в кулінарії – це фігурне різання по овочах і фруктах, яку зараз широко використовують кухаря самих різних ресторанів. Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».
Гарно оформлена страва – важливий елемент сучасного щоденного і святкового столу. Прикраси перетворюють навіть звичні блюда на диво, завжди радуючи дітей і дорослих. І фігурне різьблення овочів і фруктів в цьому чимала підмога.
Зараз жодна кулінарна виставка або кулінарне шоу не обходиться без демонстрації можливостей прикрашення столу різними різьбленими композиціями.
Сучасний карвінг – це прикраса страв і незвичайне оформлення столу.
У переддень жіночого свята освоїти карвінг молодь мала можливість у нашому навчальному закладі під час майстер-класу, організованому майстром виробничого навчання, який є справжнім професіоналом своєї справи з професії «Офіціант. Бармен» Сакевич Г.В. «Мистецтво теж може бути красивим».
Учні, оволодівши цим мистецтвом на гідному рівні, охоче демонстрували свою майстерність та навчали йому всіх бажаючих.
Навчайтеся, творіть і радуйте своїх близьких та друзів смачними, оригінально оформленими кулінарними шедеврами вдома та станьте успішними в професійній сфері!